Case individuale

 

Titlu:  Casa de vacanta in Azuga
Faza:  in executie
Beneficiar:   persoana  fizica

SMKV se implica nu doar in poriecte complexe cum ar fi baze sportive, parcuri sau cartiere rezidentiale, ci si in poriecte individuale de constructii, renovari, reamenajari sau de completare a documentatiilor  si proiectelor existente.

 Proiectele individulare necesita cu atat mai mult  atentie la folosirea eficienta a bugetului beneficiarului, de la proiect pana la executie , finisaje  sau  amenajarea  interiorului.

Exemplul din imagine este  proiectul unei case de vacanta in Azuga, beneficiarul fiind persoana fizica.

 

 

c1 rosu mod

 

Suprafata construita  este de  150 mp, demisol,  parter,  etaj 1  partial,  mansarda 1
partiala si mansarda 2.
Proiectul mai cuprinde  2 locuri de parcare la demisol  si  spatiu tehnic, living room si bucatarie
la parter, dormitor matrimonial  la etaj,  cu baie si dressing room proprii. La mansarda 1 sunt  2 dormitoare si doua bai, iar la mansrda 2 un dormitor cu o baie.  Eficientizarea spatiilor reprezinta o prioritate pentru SMKV in poriectele de arhitectura  dar si in executii,  constructii si design interior.
In cazul exemplului de casa individuala de vacanta  vorbim despre o constructie  din cadre de beton cu caramida. S-a dorit deschidere la  fatada principala cu vedere catre partia din Azuga, iar la fatada posterioara deschidere catre munte.
Aspect: volum compact cu invelitoare in doua ape, finisaj exterior lemncombinat cu piatra naturala.

 

Case individuale SMKV

 
In cazul poriectelor individuale intre prioritati se afla eficientizarea bugetului in conditiile pastrarii calitatii  proiectului si constructiei, intocmirea documentatiei  si obtinerea in termen rezonabil  a autorizatiilor necesare, cat si respectarea termenelor stabilite de executie a lucrarilor si finisajelor.