Baze sportive

2final proiecte 590 392

 

Studii de fezabilitate si proiecte complexe

Titlu: Baza sportiva
Faza de contract :  studiu de fezabilitate 2013
Beneficiar:   Municipiul Braila

Primaria Municipiului Braila a decis constructia unui centru sportiv care sa aiba ca principal obiectiv innotul de performanta.

SMKV a particicpat la conceperea noului centru sportiv  si la demararea proiectului prin realizarea studiului de fezabilitate.

Baza sportiva a reprezentat un proiect complex si de amploare – important atat pentru Municipiul Braila cat si pentru intreaga zona –  proiect ce urmeaza sa aiba un rol atat functional cat si simbolic, de sprijinire a sportului de performanta  printr-un centru modern,  conceput pe baza ultimelor  tendinte in arhitectura, functionalitate,  materiale  si etape de lucru.

 

4-final

 

Centrul sportiv  pentru innotul de performanta  se va dezvolta pe  5 nivele  – demisol,  parter, etaj  1,2 , 3 si o terasa circulabila.

 

 

5final_2

 

 

Centrul/baza sportiva   cuprinde doua bazine, unul de incalzire/antrenament  cu dimensiuni  de 10m/20m, si unul de competitie, cu dimensiuni de  20m/50m. La acestea se adauga  si spatiile adiacente, care imbina trendurile moderne  cu functionalitatea  – intre acestea  gradene public,  spatiu VIP, vestiare si  birouri administrative.

 

3-final

 

Realizarea studiului de  fezabilitate pentru acest proiect complex arata capacitatea SMKV de a se implica in orice faza a proiectelor, fie ca este vorba de proiecte simple,  individuale sau complexe.